Blog


Van Os Marketing

De afgelopen periode druk geweest met een uitdagende opdracht. Van Os Marketing wilde unieke -speciaal voor zijn website gemaakte-foto’s.

Het hoofdonderwerp moest met metaal te maken hebben. Verder wilde het bedrijf tot uitdrukking laten komen, dat ze een degelijk product verkochten.

Waarden en normen moesten verbeeld worden. De invulling hiervan werd aan mij overgelaten.

Het was erg leuk om mee te mogen denken om de visie van het bedrijf om te zetten in beelden!  Van Os Marketing was erg tevreden met de resultaten.

Ik kijk uit naar hun nieuwe website.

Contact met Fitication

Leuk gesprek gehad met Emma Giles van Fitication. Ze is weer druk bezig met het organiseren van allerlei leuke uitdagende sportactiviteiten. Op zondag 27 november kan men in een prachtig decor (stadsring van Amersfoort) aan de BFF workout mee doen. Aansluitend kan men met elkaar koffie drinken en napraten. Op 24 januari kan je het jaar sportief beginnen met het mee doen aan de Zumba Swing Marathon in de Korf/Leusden. Kijk voor meer informatie op facebook.com/Fitication. En om al die activiteiten vast te leggen is Fotoselectie gevraagd om er een mooie reportage van te maken. Leuke opdracht!!

© H.J. Van Breukelen 2016 contact: info@fotoselectie.nl